Om mig

Tak fordi du besøger min hjemmeside 🙂

Jeg fotograferer af den simple grund, at jeg bliver glad i låget af det. Det er en måde for mig få give afløb for ideer, tanker og følelser.

Internettet giver alle muligheder for at dele billeder og det er godt, for billeder skal deles og glæde andre. Jeg bruger i et vist omfang de sociale medier til at dele mine billeder, men jeg synes også de har et et tempo og en overfladiskhed, som ikke matcher min smag. Måske fordi min fotografering udspringer i noget indadvendt filosoferende. Du vil finde, at der tit er nogle små vigtige detaljer i mine billeder. Den slags små detaljer bliver oftest ikke bemærket, når man deler på de sociale medier. Det er mit håb at det i højere grad vil ske her på min hjemmeside, hvor billederne også kan ses i meget bedre kvalitet.

Jeg har været en del af Fotoklubben ISO8000 i mere end 10 år. Det har givet et kreativt kick og er et skønt socialt netværk.

Jeg er fotograf på Aarhus Stifttidendes “Spotted”. Det at have avisen i ryggen åbner dørene til de fleste events, men det bedste er nu de reaktioner og den kontakt jeg får til de mennesker jeg fotograferer, når de hører hvor fotografen kommer fra. Sjovt er det selvfølgelig også at mine billeder kommer ud til et rigtig stort publikum.  Du finder mit Spotted galleri her: http://spotted.stiften.dk/brugere/michael-trebbien

Jeg håber noget af den glæde jeg har ved at gøre alt dette, smitter af på dig når du ser mine billeder.

Kærlig hilsen

Michael